• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 69kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vad du kan förvänta dig hitta hos Em's

Det där du själv kanske inte har tid, tålamod eller intresse att leta efter i secondhandlådor och på loppisar. Här hos Em's Second Hand är det redan hittat, utvalt, kurerat, tvättat, struket och fixat - redo att använda. Det ska kännas som att köpa nytt - fast det är secondhand. 

Vintage

Kläder och accessoarer i fint skick som är mer eller mindre unika tack vare sin ålder. Vad som är vintage är lite olika beroende på vem du frågar. Här drar vi gränsen vid 20 år. Plagg som är/verkar vara mer än 20 år klassas som vintage.

Premium

Märken du kan förvänta dig att hitta regelbundet här är bl a Acne, A Part of The Art, Baum und Pferdgarten, Blankens, Carin Wester, Dagmar, Ganni, Hope, Minimarket, Rodebjer, Samsoe Samsoe, Stine Goya, Stylein, Totême m fl .

Highstreet

Godbitar från kedjorna, t ex & Other Stories, COS, H&M, Lindex, Monki, Weekday och flera utländska kedjor hittas i butiken. Då främst plagg och accessoarer som har det lilla extra t ex i design, trendfaktor eller materialval.Ems Second Hand grundades i maj 2020 och började som en InstaShop. Butiken drivs av mig, Em, som alltid älskat att leta skatter. Men drivkraften har varierat. Som barn var det stenar och snäckor som lockade. Som student var det att kunna få budgeten att gå ihop. Som modeintresserad journalist att hitta något unikt. Som nybliven mamma handlade det om att hitta allt vi behövde till den lilla, dels lite billigare, dels mer miljövänligt. Idag är drömmen att dela mitt skattletande med andra.


Em.

Testimonials

Urvalet - ni hittar så fina godbitar! Men också er service och support!

I.

Väldigt snabbt och trevligt bemötande, även i samband med återköp.

M.

Fin service, trevligt bemötande, kul utbud! Och inte minst gott att det finns hållbara alternativ när en vill köpa kläder.

T.

Gott skick

Allt som säljs i Em's Second hand är i GOTT SKICK. När det kommer hem till dig är det nytvättat, struket, steamat, ev lagat och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om ett plagg har något som frångår "gott skick" så kommer det att beskrivas i annonsen och avspegla sig på priset.


Allergiinfo

Då allt som säljs är secondhand går det ej att svara för hur tidigare ägare tvättat. Men allt som kan maskintvättas tvättas innan försäljning i svanenmärkt tvättmedel (utan sköljmedel). Övrigt vädras, steamas eller värmebehandlas. 


Em's Second Hand

Utvald second hand: kurerad vintage, premiummärken och highstreet fashion.