• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Sälj hos Em's

Nu ändrar Em's Second Hand AB sitt säljupplägg. Från kommission till rena inköp. Din del som säljare är fortfarande densamma - 40%, enda skillnaden är att du cashar in direkt och att vi är lite mer picky.

EASy-peasy - fota, mejla, lämna, casha in!


Rensa garderoben! Kika i webshopen och se vad du tror kan passa att sälja hos Em's. Vi köper in damkläder, damskor och accessoarer i säsong.


Fotografera ditt/dina plagg. Det räcker med en bra bild. Skriv märke, storlek och material (eller fotografera lapparna) och mejla oss.


Vi svarar med vad vi tror vi kan sälja och ett preliminärt prisförslag. Om du godkänner så kommer vi överens om en tid för inlämning.


Kläderna säljs i webshopen och i vårt showroom, men du behöver inte vänta på att dina varor säljs - du får betalt direkt vid inlämning.

ALLA DETALJER

Kan jag lämna in när som helst?
All inlämning sker på överenskommen tid. Detta då vårt butik endast är öppen helger. Mejla oss för att boka en tid, vi är flexibla både dag/kväll/helg. 

Vad kan jag lämna in?
Kläder, accessoarer och skor som går in linje med övrigt utbud i webshopen. Vi säljer såväl premium som vintage och kläder från kedjorna. Allt du lämnar in måste vara helt och nytvättat.

Ska jag ta med allt så tittar ni?
Vi vill alltid att du mejlar bilder på det du vill lämna in först, för att du inte ska behöva släpa runt saker i onödan. Ta minst en bild på hela plagget och skriv ned storlek, märke, material. 

Vem bestämmer priset?
När vi fått dina bilder skickar vi ett prisförslag till dig inom en vecka. Tycker du priset känns bra hör du av dig för bokning av tid för inlämning i studion i Enskede där vi går igenom plaggen IRL. 

Vad händer om de inte säljs?
För dig? Ingenting. Du har ju fått betalt redan vid inlämning. Enda skillnaden mot kommissions-försäljning är att vi är lite petigare i vårt urval då vi inte har råd att chansa på samma sätt.

Hur får jag betalt?
När du lämnar in dina saker har du med dig ditt kontonummer dit vi betalar ut din del av det tänkta försäljningspriset - 40%. Räkna med 2-3 bankdagar innan du har dina pengar. 


Butik

Em's Second Hand 
Asthas Ateljé
Handelsvägen 20
Enskede

T-bana Sandsborg eller Sockenplan. Alternativt buss 161 till Stockholmsvägen eller 163 till Lindevägen.

[email protected]