• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Sälj hos Em's

Nu öppnar Em's Second Hand AB upp för kommissionsförsäljning, till en början endast för inlämning i Enskede, Stockholm, men planen är framåt att ta emot plagg från hela landet.

EASy-peasy - fota, mejla, lämna, sälj, casha in!


Rensa garderoben! Kika i webshopen och se vad du tror kan passa att sälja hos Em's. Vi tar emot damkläder, damskor och accessoarer i säsong.


Fotografera ditt/dina plagg. Det räcker med en bra bild. Skriv märke, storlek och material (eller fotografera lapparna) och mejla oss.


Vi svarar med vad vi tror vi kan sälja och ett preliminärt prisförslag. Om du godkänner så kommer vi överens om en tid för inlämning.


Kläderna säljs främst i webshopen, men även under event i vårt showroom. Du får betalt 21 dagar efter att ditt sista plagg sålts. 

ALLA DETALJER

Kan jag lämna in när som helst?
All inlämning sker på överenskommen tid. Detta då studion inte har regelrätta öppettider, utan den är öppen under särskilda events. Mejla oss för att boka en tid, vi är flexibla både dag/kväll/helg. 

Vad kan jag lämna in?
Kläder, accessoarer och skor som går in linje med övrigt utbud i webshopen. Vi säljer såväl premium som vintage och kläder från kedjorna. Allt du lämnar in måste vara helt och nytvättat.

Ska jag ta med allt så tittar ni?
Vi vill alltid att du mejlar bilder på det du vill lämna in först, för att du inte ska behöva släpa runt saker i onödan. Ta minst en bild på hela plagget och skriv ned storlek, märke, material - eller fotografera bara lapparna i plagget. 

Vem bestämmer priset?
När vi fått dina bilder skickar vi ett prisförslag till dig inom en vecka. Tycker du priset känns bra hör du av dig för bokning av tid för inlämning i studion i Enskede där vi går igenom plaggen IRL och skriver ett avtal. Om plagget vid besiktning bedöms vara värt mer/mindre än det första prisförslaget, så är sista godkännande alltid ditt. 

Vad händer om de inte säljs?
Dina saker hänger hos oss under 45 dagar. De visas både i webshopen samt i studion vid särskilda events. Om plaggen inte sålts efter 45 dagar behöver du hämta dom i studion. Det som ej hämtas inom två veckor efter kommissionsutbetalning skänks till välgörenhet. 

Hur får jag betalt?
När du lämnar in dina saker skriver vi ett kommissionsavtal. Där anger du ett kontonummer dit vi betalar ut din del av vinsten - 40% av försäljningspriset. Utbetalning sker tidigast 21 dagar efter att det sista plagget sålts, detta pga kundens returrätt enligt distansköplagen. 

Åh krångligt, kan ni inte bara köpa mina kläder?

Självklart! Då gäller samma sak som vid kommission med mejlade bilder, prisförslag och inlämning - men med en annan vinstfördelning. Om vi köper dina kläder erhåller du 35% av försäljningspriset - oavsett om varan säljs eller inte. Meddela vid kontakt om du önskar detta istället för kommission.

Showroom

Em's Second Hand 
Asthas Ateljé
Handelsvägen 20
Enskede

T-bana Sandsborg eller Sockenplan, buss 161 till Stockholmsvägen eller 163 till Lindevägen.

[email protected]