• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Em's i Enskede

I hjärtat av Gamla Enskede, i butik Garaget i Asthas Ateljé på Handelsvägen 20 har Em's Second Hand en unik kollektion, allt går i samma stil som i webshopen, men utbudet är inte samma. Här hittar du ett urval av kläder, accessoarer och skor - nytt varje vecka. Butiken har öppet 12-15 de flesta helger - och även enligt ök andra tider, skicka ett mejl så löser vi! Samma sak om du sett något i webshopen som du vill prova när du besöker butik Garaget - hör du bara av dig minst dagen före så brukar vi kunna fixa!
Asthas Ateljé

Läs mer om det kreativa kollektivet Asthas Ateljé. Här kan du var med på artsy workshops, du kan också njuta utställningar, ibland stickkafé - det anordnas företagsevent och det är yoga både på fredagsmornar med frulle och då och då som AW med cava! 

Vintage Weekend

Ett par gånger om året anordnar Asthas Ateljé och Em's Second Hand Vintage Weekend. Då fylls garaget med härligheter. På lördagen säljs bara kläder, på söndagen adderas även prylar. Det finns både korv och fika till försäljning och stämningen brukar vara oslagbar! Vill du vara med och sälja? Boka din plats via Asthas Ateljé!