• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Weekday kimonojacka

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ljuvlig liten jacka i kimonomodell. Tyget är väldigt ljust rosa med svart mönster. Den har svarta stickningar vid ärmar, slag och fickor och även på det tillhörande skärpet. Lika fin med som utan bälte. Trekvartsärmar och två fickor. Bär med en polo under på vintern och över linnet på sommaren. Helfodrad. Från Weekday.

Storlek: S (rymlig)

Mått: Längd axel till nederkant 77 cm, bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 65 cm, överarmsomfång mätt rakt över mitt på överärmen 22 cm.

Material: 100% viskos

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.