• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vit worker-blus

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En blus som känns som en lite piffigare worker-skjorta. Stadigt material, nästan som lakansväv - men med fina detaljer som sydda veck högt upp på ärmarna som sen går ut i ballongform, samma veck återkommer på ryggen och ger volym. Krage och kort sprund framtill. Små sprund i sidorna och bakstycket är lite längre än framstycket. Omärkt och saknar materiallapp, men uppskattas vara 100% bomull.

Storlek: S

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 56 cm, längd 68 cm

Material: 100% 

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


"Are You Having Fun Yet??"

Tyvärr redan såld

Lee x H&M loose fit mom jeans

Tyvärr redan såld

Tisha J'Adore

Tyvärr redan såld