• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage weekendbag i skinn

  • 599 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage finsk weekendbag i skinn och mocka i ett underbart patchwork. Rektangulär och styv botten med små "fötter" i metall som skyddar väskan. Rymlig med fräscht foder och en innerficka. Stängs med dragkedja upptill. Handtagen är i mocka och har dekorativa spännen där de fäster i väskan. Längden på handtagen gör att den funkar att bära i handen eller på axeln. Nyfettad och fin - men finns några små fläckar och saknade stygn, men inget som stör helhetsintrycket - se bilder. Märkt Nahka Me Starit.

Storlek: 46-46-18cm

Material: Skinn, mocka. Foder i tyg. 

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Trench i bomull

Tyvärr redan såld

Randig kostym i svart och vitt

Tyvärr redan såld

Blus med puffärm NWT

Tyvärr redan såld