• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage topp 70-tal

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage svart topp i vävt material upptill med en bred, ribbad mudd nedtill. Croppad modell med stor krage och med knyt framtill. Kragen och slutet på de korta ärmarna är i ett blommigt material. 70-talskänsla. Storleksmärkt 12 vilket motsvarar 40 vanligtvis, men den här är liten och passar uppskattningsvis XS-S, se mått nedan för korrekt passform.

Storlek: N/A

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 44 cm, längd 49 cm

Material: N/A

Modell: B  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Turkost halsband

Tyvärr redan såld

Tisha Brooklyn

Tyvärr redan såld

Vintage weekendbag i skinn

Tyvärr redan såld