• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Filippa K grön blus

  • 349 kr
Finns kvar
Lagersaldo: 1
Dela

Beskrivning: Buteljgrön, sval blus från Filippa K i en lite stretchig viskosmix. Rynk vid axlarna och trekvartsärm, liten ståkrage med snören och två knappar framtill. Rundad nederkant med lite längre bakstycke.

Storlek: S

Mått: Bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 50 cm, längd 64 (baksida 71 cm) cm

Material: 80% viskos, 20% polyamid 

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Rött statement-halsband

Tyvärr redan såld

Vintage kavaj i kornblått

Tyvärr redan såld

Lång kedja i guld och emalj

Tyvärr redan såld

Kostym med tigrar

Tyvärr redan såld