• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage skinnjacka

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Lång och rak vintage skinnjacka märkt "P Jonsson - en kvalitetsprodukt i äkta skinn från Malung" och "Made in Sweden". Detta är en herrjacka som blir riktigt cool oversize. Vik upp ärmarna och bär med polo under för en perfekt höstlook. Jackan har fickor fram, både i sidorna och bröstfickor - samt hällor i midjan, dock saknar den bälte. Helfodrad med tunt quiltat foder, sannolikt acetat el likn och en innerficka. Det finns en liten lossad flerp i skinnet på ena sidan, se sista bilden. 

Storlek: 156 (herrstorlek)

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 60 cm, längd 90 cm

Material: 100% skinn

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).