• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage set i kornblå velour

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Mysigt set som är både lounge och fest på en och samma gång. Och som funkar finfint var och ett för sig. Tröjan är i modell längre collegetröja - men i kornblå velour då. Ärmarna är raka och utan mudd, medan nederkanten har en ribbad mudd. Halsringningen är rund och axlarna har som en liten kant som står ut som markerar och ger lite space-feeling. Kjolen har resår i midjan, har en tajt passform över höfterna, för att sedan klockas ut genom en v-skärning framtill. 

Storlek: N/A se mått

Mått: Tröja: bröstvidd 63 cm (mätt rakt över) armhåla till armhåla, längd 67 cm, kjolens midja (mätt rakt över) 32-44 cm (med resår helt utspänd), längd 77 cm

Material: N/A

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Skjortklänning i gammelrosa

Tyvärr redan såld

Ärtgrön topp med volang

Tyvärr redan såld

Guldig kimonokofta

Tyvärr redan såld

Jumpsuit med markerade axlar

Tyvärr redan såld