• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage rock

  • 149 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En lång och kittfärgad rock som är så snygg att ha till jeans och boots. Tunt fodrad och med en innerficka med dragkedja. Isticksfickor i sidorna och ett snyggt ok över axlarna med två knappar i nacken. Märkt Månsson. Helhetsintrycket är fint, men den har några fel (se de tre sista bilderna)- en söm i sidan har lossat lite, baktill i slitsen inuti är det trasigt (syns ej på utsidan) och knapparna saknas (stör ej tycker jag). Flerpen på dragkedjan inuti saknas (men det går fortfarande att öppna och stänga). 

Storlek: N/A, uppskattas passa M-L

Material: 65% polyester, 35% bomull, foder 100% polyester.

Modell: A (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Tisha Serial CHILLER

Tyvärr redan såld

Shorts hög midja

Tyvärr redan såld

Romper med paljetter

Tyvärr redan såld

Vintage kjol med denimkänsla

Tyvärr redan såld