• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage randig blus

  • 329 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Rolig vintage blus märkt Anne Bruse Sweden. Randig i vitt och blått med resår i ärmslut och längst ner, vilket ger ökade möjligheter att använda den på olika sätt, resåren neddragen, eller uppdragen i midjan med puffad blus. Det är pingvinärmar som är trevkartslånga och på bröstet finns en ficka med en dekorativ knapp. 

Storlek: L

Mått: Bröstvidd 88 cm (mätt rakt över) armhåla till armhåla, längd 63 cm

Material: 100% polyester

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Ganni storskjorta

Tyvärr redan såld

Malene Birger väska

Tyvärr redan såld

Halsband med gudinna

Tyvärr redan såld

Ganni 17.2 Monette Georgette

Tyvärr redan såld

Tjock silverkedja

Tyvärr redan såld