• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage set i bomull

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Så roligt set märkt "Design Janstorp". Sytt av knalligt grön vävd bomull kommer du synas! Det är otroligt maffigt när en bär båda delar ihop - och funkar samtidigt toppen var och en för sig. Byxan har hög midja, veck framtill, fickor i sidorna och pressveck hela vägen ner i de avsmalnade benen. Det finns en liten reva långt ner på ena benet, se sista bilden. Kavajen är lång - den kan även dubbla som tunn sommarkappa. Rejäl volym runt axlar och ärmar med axelvaddar som kronan på verket. Två utanpåfickor. Storleken är vintage och byxorna är dessutom intagna cirka 4 cm i midjan, så se mått för korrekt passform.

Storlek: C40 (men är mindre, se mått)

Mått: Kavaj - bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 57 cm, längd 120 cm. Byxor midjemått mätt rakt över 36 cm, innerbenslängd 79 cm.

Material: 100% bomull

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Gul sidenblus

Tyvärr redan såld

Prickig kofta

Tyvärr redan såld

Tisha Flashdance

Tyvärr redan såld