• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage mockakjol

  • 599 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage mockakjol i varm brun ton. Kjolen är något utställd med fickor i sidorna. Hög midja som stängs med tre knappar och gylf framtill. Det finns hällor i midjan med dekorativa spännen med knappar framtill. I ryggen har linningen ett litet V mitt på. Helfodrad. Från New House. Den är i vintageskick, skinnet är inte perfekt - men ändå perfekt för det är så här en använd skinnprodukt ska se ut. Midjemått mätt rakt över är 41 cm. Totallängd 90 cm.

Storlek: L

Material: 100& svinmocka, foder omärkt

Modell: A  (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.