• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage lila blus

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Underbar vintage blus i ett härligt lila material. Över ena axeln och ned mot halsringningen finns en veckad detalj i ett skirt tyg som är mönstrad nästan som batik i lila, rosa och grönt. Rejäla axelvaddar och knäppning hela vägen fram. Märkt Eliza. Materiallapp saknas, men känns som thaisiden (skimrande med små pluppar i tyget).

Storlek: 2 (=M)

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 49 cm, längd 57 cm.

Material: N/A

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Glittrig väst

Tyvärr redan såld

Tunn kimono i siden

Tyvärr redan såld

POPUP: Klänning Joseph

Tyvärr redan såld

Rodebjer ljusblå jeans Mina

Tyvärr redan såld