• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage kofta med puffärm

  • 599 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vacker kofta märkt Anne Bruse Sweden. Av tunt, stickad material som känns skönt mot kroppen. Koftan är plisserad över hela plagget, men hålls ihop av en kan nedtill, samt vid manschetterna - vilket ger ärmar med enorm vidd. Även livet känns rymligt, men utan att verka stort. Detta tack vare ett ok där plisseringarna hålls på plats med sömmar, som i sin tur ger ett vackert rutmönster. Koftan knäpps framtill av små, skimrande knappar som går ton-i-ton med resten av plagget. Extraknapp finns. Storlekslapp däremot saknas, men den uppskattas till en M.

Storlek: N/A

Material: 50% akryl, 50% bomull

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Vintage hatt

Tyvärr redan såld

Virkad kaftan/kimono

Tyvärr redan såld

Vintage blus med krås

Tyvärr redan såld

Kornblå skärp

Tyvärr redan såld

Rodebjer kavaj Bea

Tyvärr redan såld