• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage knytblus i cerise

  • 329 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage blus från Nordiska Kompaniet (NK). Härligt knalligt rosa material med vävda fyrkanter. Puffig axel och två lagda veck på vardera sida om den dolda knappslån. I halsen finns en väldigt speciell knytdetalj. Den är plisserad och lite kortare än en "vanlig" knytblus. Bär den öppen, eller knyt och få en fjärilseffekt. 

Storlek: 36

Mått: Bröstmätt rakt över armhåla till armhåla 47 cm, innerbenslängd 63 cm

Material: 100% polyester

Modell: B (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Kimonojacka A Part of the Art

Tyvärr redan såld

Rosettbrosch med blå sten

Tyvärr redan såld

Prickig puffärm

Tyvärr redan såld

CW kjol med tigrar

Tyvärr redan såld

Malene Birger byxor i ullmix

Tyvärr redan såld