• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage klänning i lila och glitter

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Klänning från svenska Dehå, vintage godbit. Materiallapp saknas, det är ganska stadigt tyg, grovt vävt i sjuttiotalsmönster med glittertråd - något genomskinlig vilket ger en extra dimension. Den knäpps framtill med små runda pärlemorskimrande knappar. Fin som klänning, men också kul som kaftan!

Storlek: 38 (liten, vintage strl - passar ca 34-36)

Mått: Bröstvidd 44 cm (mätt armhåla till armhåla rakt över), längd 107 cm

Material: N/A

Modell: A och B (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Turbanmössa

Tyvärr redan såld

Tisha: Damn I'm Good

Tyvärr redan såld

Topp med fransar

Tyvärr redan såld

Kopia Plisserade byxor i leo

Tyvärr redan såld

ba&sh tröja

Tyvärr redan såld