• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Vintage klänning i knalligt grönt

  • 529 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Någon bara måste ta med denna pärla på fest! Hellång med markerad midja, rynk under brösten, liten puff på ärmen och muddar i ärmslut, bälte som knyts i ryggen och då har jag inte ens börjat på kjolen! Plisserad och vid med ett underbart fall! Och färgen - skönt grön! Helt omärkt, men uppskattas passa 36, möjligtvis 38 - visas på en strl 40 med bred rygg som då inte kan knäppa den i ryggen. Den stängs med dragkedja som går ned till midjan. 

Storlek: N/A men uppskattas passa 36

Material: 100% polyester

Modell: A  (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad alt frys- eller värmebehandlad),  steamad, struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen och avspegla sig på priset.  

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.