• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage kjol med denimkänsla

  • 379 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage kjol som på håll ser ut som denim, men som är i tunt, följsamt, vävt material. Helfodrad med stängning i sidan med knapp och dragkedja. Upptill finns ett ok i mörkblått, nedanför går kjolen från vitt till mörkt blått i en gradient. Kjolen är hellång och det finns dessutom ca 3 cm ytterligare att lägga ner oms å önskas.

Storlek: 12 (liten, motsvarar ca S, se mått)

Mått: Midja (mätt tvärsöver) 34 cm, längd 105 cm

Material: 100%  polyester

Modell: B (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Röd kjol med fransar

Tyvärr redan såld

Lila örhängen

Tyvärr redan såld

Quiltad tunn jacka

Tyvärr redan såld

Randiga byxor i viskos

Tyvärr redan såld