• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage kjol i viskos

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage kjol i viskos med ett mönster i mättade bruna toner. Stängs med knappar och dragkedja framtill, har resår bak i ryggen och breda hällor runt om. Fickor i sidorna och veckad till en perfekt vidd. Midilängd. Från Prêt à Porter.

Storlek: 40

Mått: Midja mätt rakt över 38 - 45 (resår utspänd) cm, längd  93 cm

Material: 55% bomull, 45% viskos

Modell: A (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Iron Man tisha

Tyvärr redan såld

Ring Halston Heritage

Tyvärr redan såld

Vintage blus med fjärilsärm

Tyvärr redan såld