• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Vintage kjol i gult och orange

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage kjol i rak och lång modell, perfekt på höst/vinter tillsammans antingen med kängor och stickad tröja en vardag, eller med klackar och topp på fest. Tunn elastisk midja och lätt a-formad silhuett, inte så den står ut, men precis så den är enkel att gå i. Helfodrad. Märkt Wiener Modell och "Made in Austria". Finns ngn tråddragning, se bild men det smälter lätt in i mönstret.

Storlek: 40

Material: 100% polyester

Modell: A  (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad alt frys- eller värmebehandlad),  steamad, struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen och avspegla sig på priset.  

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.