• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage kavaj med guldmönster

  • 229 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage kavaj från Joseph Ribkoff. Khakifärgad med guldigt mänster på slag och axlar. Intagen i midjan, som också har hällor och ger möjligheten att ha ett bälte som sitter fint. Guldiga knappar framtill. Material- och storlekslappar saknas, men uppskattas till en S och materialet i huvudtyget är sannolikt viskos. Det khakifärgade är lite strimmigt i färgen, vilket ger ett lite ruffigare och tvättat intryck. Se bilder.

Storlek: N/A

Material: N/A

Mått: Bröstvidd armhåla till armhåla 56 cm, längd 59 cm

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Blus med fåglar

Tyvärr redan såld

5Preview prickig tröja

Tyvärr redan såld

Tunn ring med liten kula

Tyvärr redan såld

Svart skjortklänning

Tyvärr redan såld