• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage kavaj i dova toner

  • 349 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Kavaj i dova toner av beige, grönt och gammelrosa. Slaglös med två sneda fickor framtill och en knäppning med vackra knappar som har en skåra i sig. Lång ärm, något intagen under brösten men i övrigt en rak form. Använd öppen som kofta eller stängd - kanske som blus utan något under? Av en skön viskos/lin-blandning. 

Storlek: 40

Material: 70% viskos, 30% lin

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Greta sidenblus

Tyvärr redan såld

Kappa med fransar i fejkmocka

Tyvärr redan såld

Tisha: Damn I'm Good

Tyvärr redan såld

POPUP: Mockakjol DVF

Tyvärr redan såld

Kofta i boho-mönster

Tyvärr redan såld