• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage jumpsuit Citymodeller

  • 899 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage jumpsuit i strålande skick från Citymodeller. Rak modell upptill med tanktoppärmar och en ståkrage som knäpps med två guldknappar. Dragkedja ner framtill och i sidorna finns hällor till det tillhörande bältet som stängs med likadana knappar som sitter i halsen. Benen är korta och utställda. Det saknas materiallapp, men det är ett styvt, blankt tyg som sannolikt är polyester. Vintage storlekar är generellt mindre än dagens, men denna modell är rymlig och utan bältet passar den lätt både 40 och 42. Med bälte snarare 38/40.

Storlek: 40

Material: N/A

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Vit volangblus

Tyvärr redan såld

Vintage kleinblå ullrock

Tyvärr redan såld

Vintage örhängen i rosa

Tyvärr redan såld

Maffigt halsband

Tyvärr redan såld

Klänning med i beige och gult

Tyvärr redan såld