• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage jeansskjol

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En utställd jeanskjol i midilängd, som sannolikt varit insydd tidigare då det är färgändringar både som kilar i sidorna och nedtill - något som bara ger kjolen karaktär - så som denim är. Midjan är riktigt hög och den pryds av kryssade hällor. Fickor både i sidorna och baktill som alla stängs med en knapp och en läderögla. Samma ljusa skinn återkommer som två små streck på vardera sida av höften. Från Zozzo Jeans.

Storlek: 42

Mått: Midja mätt rakt över  37 cm, längd 75 cm

Material: 100% bomull

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Virkad kaftan

Tyvärr redan såld

Vintage kleinblå ullrock

Tyvärr redan såld

Kornblå blus

Tyvärr redan såld

Boilersuit i denim

Tyvärr redan såld

Tisha Nirvana

Tyvärr redan såld