• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage jeansjacka med fransar

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage jeansjacka från H&M. Röd sammetsbård och broderat band längst med kanterna. Över bröstet går en rand med fransar som går bakpå ryggen. Nedersta knapphålet har ett litet hack, se bild. 

Storlek: 36

Material: 100% bomull

Modell: A (för modellens mått, klicka här)


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 150 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Brosch med pärla och kedjor

Tyvärr redan såld

Art deco-inspirerat halsband

Tyvärr redan såld

Anna Glover-mönstrat set

Tyvärr redan såld

Tisha Pulp Fiction

Tyvärr redan såld