• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage fransk sidenblus

  • 599 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Otrolig fransk liten skapelse signerad Guy Laroche. Mjukt siden med ett mönster som känns modernt - stjärnor och månar i olika färger. Knäppt med klädda knappar framtill som fästs i en ögla - och i ärmsluten små dragkedjor för att få dom riktigt tajta. Intagen i midjan med två flikar som antingen får hänga ner som en längre skjorta - eller så stoppar en in dessa i nederdelen (som på bilderna på modell ovan) och får en "vanlig" skjortform. Riktigt fint vintage skick.

Storlek: 42 (fransk och vintage, motsvarar ca 36 - men se mått)

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 56 cm, längd 68 cm, precis där midjan markeras 37 cm rakt över

Material: 100% siden

Modell: A  (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Ring Halston Heritage

Tyvärr redan såld

Grå stickad lång halsduk

Tyvärr redan såld

Byxa med volang

Tyvärr redan såld

Skjorta med vilda djur

Tyvärr redan såld