• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage dansk blus

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Riktigt fiffig blus märkt Kirsten Krog Design. Den är i blankt, grågrönt material och har axelvaddar. Knappar i pärlimitation som sitter tre och tre framtill. Likadana knappar finns i ärmsluten. Blusen har en stor vit krage, dekorerad med applikationer i blomform - denna krage kan tas bort - den är fäst med kardborre. Samma med de vita manschetterna. Så lite är den som tre blusar i en :)

Storlek: Saknas

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 55 cm, längd 63 cm

Material: 55% polyester, 45% triacetat

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Gestuz t-shirt med mun

Tyvärr redan såld

Prickig, boxig blus

Tyvärr redan såld

Lanvin pumps

Tyvärr redan såld

Blommiga shorts

Tyvärr redan såld