• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Vintage byxor i ullblandning

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Smått otroliga vintage byxor från franska (sym). Färgen är varmt orange - åy kanelhållet. Rolig modell med fickor som har en spets uppåt som knäpps med en knapp. Resår i sidorna för extra bra passform och en mudd nedtill där spetsen återkommer och dom knäpps i sidan med två knappar. Storlek saknas men måtten är: Midja rakt över: 33 cm slapp, resår helt utdragen: 38 cm. Innerbenslängd: 73 cm.

Storlek: N/A

Material: 80% ull, 20% polyester

Modell: B (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.