• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage brun klänning

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage klänning i ett material som är som lite luddigt, nästan som fejkmocka men mjukare och tunnare. Klänningen är rak i formen med en rolig ärm som börjar i axeln med resår och avslutas med resår med en voluminös ärm emellan. I midjan finns ett bälte av fejkskinn och halsen har en cowl-neck. Märkt "LW" (Made in Sweden).

Storlek: 36

Mått: Midja mätt rakt över 48cm, längd 111cm

Material: 65% triacetat, 35% polyester

Modell: B (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Ärtgrön blus i viskos

Tyvärr redan såld

Vintage prickig blus

Tyvärr redan såld

Omlottkjol & Other Stories

Tyvärr redan såld

Vintage kjol

Tyvärr redan såld