• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Vintage blus med stor krage

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Fransk och vintage från Daniel Duval! En härlig blus med enorm krage, eller vad en nu ska kalla det! Stor och vit med klädda knappar i samma tyg som resten av blusen. Lite puffiga ärmar som går ungefär till armbågen.

Storlek: Märkt "2" och uppskattas passa M-L

Material: 100% polyester

Modell: A (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.