• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage blus med fjärilsärm

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Underbar vintage blus med otroliga detaljer. Ärmen är sydd i samma stycke som sidopanelen och är rynkad mot axeln vilket ger en vacker fjärilseffekt. Upp från sidan mot kragen går sneda vikta veck, tre stycken. Och kragen - den är dekorerad med en tunn spetskant. Knapparna är sydda två och två hela vägen ner. Både storlekslapp och materiallapp saknas, men uppskattas passa M-L och materialet är sannolikt en bomulls- och polyestermix. 

Storlek: N/A

Mått: Bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 58 cm, längd 68 cm

Material: N/A

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Notabene svarta boots

Tyvärr redan såld

Vit ärmlös skjortklänning

Tyvärr redan såld

Minikjol i rost-orange

Tyvärr redan såld

Brosch mun

Tyvärr redan såld