• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage blus med broderier

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vit, kortärmad blus med söta detaljer. Framtill har det vita fått ett diamantformat, sytt mönster i sidopanelerna samt hålmönster med spets. Fronten är också dekorerad med vackra, broderade, färgglada blommor. På kragsnibbarna finns också små blommor och ärmsluten har små slitsar med tunn spetskant, en broderad blomma och små hängande snören med dekoration i änden. På ena sidan saknas en av de benfärgade dekorationsknapparna. Finns även en liten fläck under ena armen, se sista bilderna. Ingen materiallapp, men känns som bomull.

Storlek: L

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 56 cm, längd 63 cm

Material: N/A

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Gestuz t-shirt med mun

Tyvärr redan såld

Set i silver och svart

Tyvärr redan såld

Blommig svart klänning

Tyvärr redan såld

Prickig vintage kavaj

Tyvärr redan såld

Hope byxor Krissy

Tyvärr redan såld