• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage blå kavaj med gröna slag NWT

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage men ny med lappar. Det är ovanligt, men det finns. Här en väldigt kul kavaj i blått med grönt slag i ullblandning. Det gröna är sytt en bit in på insidan och kavajen är helfodrad med en innerficka. På ärmen finns lappen fasthäftad fortfarande, märkt "Nobel" och inuti på etiketten står "Kungl. hovl. especially made by Nobel".

Storlek: 44

Mått: Bröstvidd 53 cm (mätt rakt över armhåla till armhåla), längd 70 cm

Material: 55% polyester, 45% ull

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Chiffongblus med puffärm

Tyvärr redan såld

Starwars t-shirt

Tyvärr redan såld

Väst i guld

Tyvärr redan såld

Röd vintage stickad kavaj

Tyvärr redan såld

Stickat linne i sidenmix

Tyvärr redan såld