• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage anorak

  • 329 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Klassisk anorak i mörkblått. Ficka framtill med dragkedja och med sidfickor ovanpå med knapp. Luvan stängs med både dragkedja och knapp och den har även dragsko. Det finns också i midjan och i nederkant finns en rem som kan knäppas mellan benen för att jackan inte ska åka upp vid... ja skidåkning kanske? Den remmen kan en enkelt klippa bort om en inte har användning för den. Lite längre modell som går en bit över rumpan. Materiallapp saknas. Från Örebroföretaget Hagenfeldt, som startade redan 1926 med ett antal olika varor. På 60-talet gick de över till att enbart sälja kläder och på 70- och 80-talet var de en av Sveriges största klädkedjor. Efter att rörelsen sålts lade de nya ägarna (Varner-gruppen med bl a Carlings och BikBok i sitt stall)  ner samtliga butiker 1997. 

Storlek: 42

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 62 cm, längd 76 cm

Material: Saknas

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Gul t-shirt med texten SOLEIL

Tyvärr redan såld

Hope stickad tröja

Tyvärr redan såld

Tvåfärgade byxor

Tyvärr redan såld