• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Väska äkta skinn NWT

  • 200 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Söt väska i svart patchwork med kanter och axelrem i ljusbrunt läder. Lapparna i väskan är svarta men har olika struktur. Ljusbruna spännen med gulddetaljer. Inuti finns ett fack som stängs med dragkedja, locket stängs med magnetknapp. Axelbandet är ställbart.Väskan är ny med lappar kvar, men har lite sprickor i färgen på det ljusbruna, se bilder. 

Material: Läder

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Svarta mom-jeans med resår

Tyvärr redan såld

Blus med lång krage

Tyvärr redan såld

Breakfast at Tiffanys

Tyvärr redan såld

Topp med fransar

Tyvärr redan såld