• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Unik kimonojacka

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Liten jacka i kimonomodell, rak och vid med vida trekvartsärmar. Tyget har svart botten med japaninspirerat mönster som går i bl a lavendel, orange, grått och grönt. Jackan är hemsydd av ett secondhandtyg så materiallapp saknas och sömmarna är inte fabriksperfekta. Men den är fin och unik och gissningsvis är tyget någon typ av bomull/poly med tanke på hur det känns och att det inte skrynklar (yay).

Storlek: N/A men uppskattas passa 34-40

Material: N/A

Modell: B (för modellens mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Armyjacket i grönt

Tyvärr redan såld

Vintage morgonrock (kaftan)

Tyvärr redan såld

Bustier med paljetter

Tyvärr redan såld