• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Tvåfärgad miniklänning i denim

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Hängselklänning i två färger av denim. En mörkare och en ljusare. På ena sidan finns en ficka med en liten färgskiftning, se bild. Det är även en skiftning i färgen strax ovanför fickan, men det är där från början för att ge intrycket av att fickan suttit där tidigare och sedan flyttats. I ryggen håller en silverfärgad ring ihop axelbanden. Kanten är rå och fransig. Från HM

Storlek: 32

Mått: Bröstmått mätt rakt över  37 cm, längd 78 cm

Material: 100% bomull

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Hope jumpsuit - boilersuit

Tyvärr redan såld

Långa örhängen

Tyvärr redan såld

& Other Stories klänning

Tyvärr redan såld

Prickig vintage kavaj

Tyvärr redan såld