• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Tunn, mjuk kavaj i silkestrikå

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En härlig kavaj-jacka från gotländska Vamlingbolaget. I svart stretchig viskos/bomullsblandning som på etiketten kallas "silkestrikå". Modellen är en smal, lång kofta med kavajdetaljer som ett överdimensionerat slag. En smart detalj är att slaget är fäst med tryckknappar så det sitter snyggt där det ska! Knappar hela vägen fram och fickor i sidorna. Lika fin öppen som stängd som med ett bälte! Kristina Torsson Design. Kristina har designat sen 60-talet då hon startade ikoniska Mah-Jong. Hon är representerad både på Nationalmuseum och Nordiska museet.

Storlek: L

Mått: Bröstvidd 52 cm (mätt rakt över) armhåla till armhåla, längd 76 cm

Material: "silkestrikå": 52% viskos, 48% bomull

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).