• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Transparent klänning

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Svart klänning i transparent tyg med små upphöjda prickar. Vacker krage med knyt i halsen. Långa ärmar med överdimensionerade manschetter. Fin att ha antingen med en underklänning - eller som ovan över topp och jeans. Från H&M. Oversized, saknar lappar men sannolikt någon typ av polyester/viskos-mix. 

Storlek: 36

Material: N/A

Modell: A (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.  

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Kavaj med vågig kant i ull

Tyvärr redan såld

Gröna vida byxor

Tyvärr redan såld

Rutig vintage trenchcoat

Tyvärr redan såld