• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Tisha med kvinnoporträtt

  • 100 kr
Finns kvar
Lagersaldo: 2
Dela

Beskrivning: Ljust beigerosa t-shirt med en applikation på bröstet i orangea toner med ett kvinnoporträtt. T-shirten är i stretchig jersey, medan applikationen är vävd. Antingen stryker en applikationen slät, eller så behåller en den så här lite skrynklig så den får en 3D-effekt. Materiallapp saknas, men gissar bomull.

Storlek: M

Material: N/A

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast postar vi paket onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Whistles denimskjorta

Tyvärr redan såld

Ganni storskjorta med hästar

Tyvärr redan såld

Tisha Smurfan

Tyvärr redan såld

Set med Anna Glover print

Tyvärr redan såld

Tisha New York girl

Tyvärr redan såld