• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

The Kooples kavaj-cape

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Svart jacka från det franska märket The Kooples. Alltid on point! Här en jacka med cape - som en slängkappedetalj nästan. Oerhört stylish att ha över axlarna till både klänning och - varför inte jeans! Sydd som en väst inuti och en cape över det. Faller väldigt fint. Silkig kant framtill som gör att det ser ut som att jackan har slag, men det har den inte. Helfodrad. 

Storlek: M

Mått: Bröstvidd (mätt rakt över armhåla till armhåla) 53 cm , längd (axel till nederkant) 48 cm (framtill) 60cm (baktill)

Material: 99% viskos, 1% elastan

Modell: A och B (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.