• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Tanktopp med mormorsrutor

  • 229 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Rolig tanktopp i boxig modell, eller en väst för den delen om en önskar. Benvit baksida i bomullsjersey med muddar runt om i samma färg. Framtill är en virkad del samma benvita nyans och ett mönster som liknar mormorsrutor - men i ovanliga färger - dova toner av gul, orange och grönt. Från LCW Casual.

Storlek: M

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 49 cm, längd 48 cm

Material: 100% bomull, virkad del 100% polyester

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Vintage fårskinnsjacka

Tyvärr redan såld

Rosa tröja med pingvinärmar

Tyvärr redan såld

Svart kjol med fransar

Tyvärr redan såld

Topp i genombruten spets

Tyvärr redan såld