• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Täcke-klänning/vintage morgonrock

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage morgonrock - eller en klänning. En täckeklänning! Håll dig varm och mysig hemma - och stylish som få! Fotsid modell som är a-linjeformad, quiltad över hela med spets som pryder ärmslut och krage! Och fickor - den har fickor, hurra! Färgen är något gulnad, men inget som stör - se bilder. Dragkejda framtill som är tunn och sydd så den nästan inte syns. Den går inte hela vägen ner, utan det är ca 20 cm där den är helt ihopsydd längst ner. Spetsen har avvikande färg. Märkt Kayser.
Kayser är ett anrikt märke som grundades i New York i slutet av 1800-talet. De blev kända för sitt siden. I både underkläder och handskar.
De växte sig större och var i mitten av 1900-talet en av de största klädtillverkarna i USA.

Storlek: S

Material: N/A

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Åttiotalsskärp i aprikos

Tyvärr redan såld

Brandgul kjol

Tyvärr redan såld

Stickade shorts

Tyvärr redan såld

Skjortklänning Bruuns Bazaar

Tyvärr redan såld