• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

T-shirt rymden

  • 100 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: T-shirt i lite glansigt material med hela rymden tryckt som print över hela i härliga färger. Svart halsringning och upprullade ärmar. Från Muzicun.

Storlek: N/A men uppskattas passa Medium

Material: N/A men blankt och lent och gissningsvis poly/viskos eller annan blandning


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Rosa stickad bomullströja

Tyvärr redan såld

Kaftanjacka med fåglar

Tyvärr redan såld

Stylein jumpsuit i sammet

Tyvärr redan såld

Turkos kaftanklänning

Tyvärr redan såld