• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

T-shirt Love Moschino

  • 100 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Svart t-shirt från Love Moschino med en stor mun på bröstet där överläppen är rött med vita prickar och underläppen blå- och vitrandig. Trycket är dekorerat med stenar - dock har en del av dessa trillat av, jag tycker inte det stör helhetsintrycket - men se ordentligt på bilderna. Svart tunn bomull och en modell med holkärmar. I nacken finns ett tryck som lyder "Love Moschino". 

Storlek: 34 (rymlig)

Material: 100% bomull

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.