• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Slip-ins svart mocka NWT

  • 149 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Den kanske bästa skon för hemmafesten? Inga klackar som sabbar golv, men inte heller en toffel. Ett perfekt mellanting! Dessa är nya med lappar kvar och kommer från H&M. De är av svart mocka och är spetsiga med en överdimensionerad plös upp mot foten.

Storlek: 37

Material: Mocka

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Metallic top från Gestuz

Tyvärr redan såld

Strassörhängen

Tyvärr redan såld

Ärmhållare

Tyvärr redan såld

Jeansklänning Cheap Monday

Tyvärr redan såld

Stora örhängen - vintage

Tyvärr redan såld