• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Svart tröja med zip

  • 229 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En perfekt tröja att mysa runt i. Oversized i modellen, en lång collegetröja med dragkedja hela vägen nerifrån och upp till den höga kragen. Fickor i sidorna. Sobert svart men ändå färgglad i de små dropparna i regnbågens alla kulörer. Något tvättpåverkad om en tittar nära, såsom collegetyg blir men fortfarande fin svärta. Se sista bilden där ljuset ligger på bäst för att framhäva tygets kvalitet. Från Cheap Monday

Storlek: S

Material: 65% bomull, 35% polyester

Modell: A  (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.